Minicampings in Frankrijk

Uw Privacy is belangrijk!

Gegevens die bij Minicamping Frankrijk terecht komen door het sturen van een e-mail bericht, wordt alleen gebruikt om u te kunnen antwoorden. E-mail adressen worden niet doorgegeven of verkocht aan derden. De inhoud van uw e-mail wordt vertrouwelijk behandeld.
E-mails worden bewaard zolang als nodig is voor de behandeling van uw vragen en opmerkingen, doch maximaal één jaar (uitgezonderd deelnemende minicampings).
Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van het aantal bezoeken dat u aan deze site hebt gebracht en om bij te houden wanneer het laatste bezoek aan deze site was.
Deze gegevens worden alleen lokaal op uw PC bewaard en worden alleen lokaal gebruikt. Er worden geen gegevens uitgewisseld met de webserver of enige andere website.
Deze website gebruikt Google Analytics en Piwik Analytics uitsluitend om het bezoek te meten. Verder wordt met die gegevens niets gedaan.
Verder maakt deze website gebruik van internetdiensten, die alle hun eigen cookies gebruiken. De maker van Minicamping Frankrijk heeft geen reden te veronderstellen dat er misbruik van wordt gemaakt.
Door deze website te bezoeken wordt u geacht akkoord te gaan met het bovenstaande en maker van Minicamping Frankrijk te vrijwaren van elke claim voor schade die het gevolg is, of het gevolg zou kunnen zijn, van het gebruik van deze website.
Top