Minicampings in Frankrijk

Disclaimer

De maker van Minicamping Frankrijk geeft geen enkele garantie omtrent het correct functioneren van welke website dan ook die vanaf de site www.minicamping-frankrijk.nl is gelinkt. Dat geldt voor willekeurig welke omgeving.
De maker van Minicamping Frankrijk accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade die is ontstaan of zou kunnen (zijn) ontstaan door het volgen van een hyperlink.
De maker van Minicamping Frankrijk accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor de informatie die kan verschijnen bij het bezoeken van de hyperlinks die op deze website worden gepubliceerd. Tijdens het plaatsen van een hyperlink leidt deze naar de gewenste internetpagina.
De maker van Minicamping Frankrijk kan niet garanderen dat tijdens het gebruik van de website dezelfde informatie nog steeds beschikbaar is, omdat Minicamping Frankrijk geen controle heeft over de informatie op die websites. Het volgen van hyperlinks gebeurt dus geheel op eigen risico!
De maker en eigenaar van de website Minicamping Frankrijk (zelf eigenaar van een minicamping) heeft geen winstoogmerk. De website is ontstaan naar aanleiding, kleine campings de kosten van aanmelding bij commerciƫle websites te kostbaar zijn. De kosten van de domein registratie en onderhoud van de website Minicamping Frankrijk worden volledig gedragen door WV Design.
Als u onregelmatigheden in een gelinkte site opmerkt (bijv. ongewenste inhoud, bevat/verspreidt malware, enz.) wordt u verzocht dat te melden. Indien nodig wordt de betreffende hyperlink verwijderd of gecorrigeerd.
Top